Vital infrastruktur kræver høj it-sikkerhed

Øresundsbrons it-sikkerhed er udviklet i tæt parløb med SecureDevice. Her fortæller it-infrastruktur-ansvarlig, Christian Jørgensen, om den løbende dialog og sparring, der præger samarbejdet.

Se løsninger fra SecureDevice
Vital infrastruktur
Vital infrastruktur
Hver dag passerer over 20.000 køretøjer Øresundsforbindelsen, som udgør et vitalt stykke infrastruktur for hele regionen. At sikkerheden skal være i top er indlysende, hvilket også afspejler sig i tilgangen til it-sikkerhed.
Overvågning 24/7
SecureDevice er fast sikkerhedspartner for Øresundsbro Konsortiet. SecureDevice medvirker til, at den offentligt ejede infrastrukturvirksomhed altid har de sikkerhedssystemer, der skal til for at opretholde det påkrævede sikkerhedsniveau.

En virksomhed som Øresundsbro Konsortiet kan ikke tillade sig at slække på sikkerheden. Overvågning 24/7 er f.eks. ufravigeligt.