Vores kunder

SecureDevice er leverandør af markedsledende it-sikkerhedsløsninger til virksomheder i alle størrelser. Blandt vores kunder er nogle af Danmarks største og mest sikkerhedsbevidste virksomheder.

Alle vores løsninger kan skaleres fra et lille antal brugere til store enterprise-installationer. Uanset størrelse understøtter vores løsninger central administration, der gør dem lette at overskue og hurtige at arbejde med.

Mange af vores kunder stiller store krav til stabilitet og kvalitet. Derfor bestræber vi os altid på at levere driftssikre produkter og løsninger baseret på Proven Technology.

Det siger vores kunder

SecureDevice hjalp os ikke blot med at forbedre vores regler under implementeringsprocessen, men fortsætter med at arbejde sammen med os for at opdatere dem, efterhånden som truslerne udvikler sig.

Michael Warrer, CIO, NRGi

Sektionsleder i Sundhedsdatastyrelsen, Vahid Raben, fortæller om deres valg af SecureDevice´s SaaS-løsning easycurity.

Vahid Raben, Sektionsleder, IT-drift, Sundhedsdatastyrelsen

For DLR Kredit skal en god sikkerhedsleverandør ikke alene yde kompetent rådgivning. Der skal også være evne og villighed til at indgå i et reelt samarbejde og sparre om, hvilke løsninger, der rammer behovet bedst.

Lars Faber, it-driftschef, DLR Kredit

Øresundsbrons it-sikkerhed er udviklet i tæt parløb med SecureDevice. Her fortæller it-infrastruktur-ansvarlig, Christian Jørgensen, om den løbende dialog og sparring, der præger samarbejdet.

Christian Jørgensen, it-infrastruktur-ansvarlig, Øresundsbron

Shamballa Jewels opretholder et højt it-sikkerhedsniveau trods en beskeden størrelse. En serviceløsning fra SecureDevice giver den eksklusive smykkevirksomhed adgang til de bedste sikkerhedskomponenter på markedet.

Mikkel Kornerup, direktør, Shamballa Jewels

9 ud af 10 af vores kunder anbefaler os uopfordret til venner og kollegaer.
Kontakt os, hvis du vil høre hvorfor!