Vores løsninger

Her kan du få et overblik over områderne for vores løsninger. Hvis du leder efter en bestemt løsning eller et område, som du ikke kan finde, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Netværkssikkerhed

Med markedsledende, intelligente og automatiserede løsninger hjælper vi vores kunder med at skabe et solidt it-sikkerhedsfundament, der kan opretholdes selv med få ressourcer.

Læs mere

Awareness

Security Awareness handler om mere end bare uddannelse og kommunikation. Vi har awareness-/ response-løsningen, der sikrer, at dine medarbejdere bliver en engageret del af løsningen.

Læs mere

Kryptering

Hvad byder I uønskede gæster? Ved at kryptere forretningskritiske data hjælper vi med at minimere eller helt at undgå skaden, hvis it-kriminelle får adgang til jeres interne netværk.

Læs mere

Mobility

Mobile enheder giver flere muligheder og større fleksibilitet … også for de it-kriminelle. Skab et sikkert mobilt miljø for jeres medarbejdere uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen.

Læs mere

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!