Awareness

Security Awareness handler om mere end bare uddannelse og kommunikation. Vi har awareness-/ responsløsningen, der sikrer, at dine medarbejdere bliver uddannet i at identificere og rapportere potentielle phishing-mails, og at de dermed bliver en engageret og aktiv del i jeres værn mod phishing – enkelt.

Mere end 90% af alle succesfulde angreb starter med en medarbejder, der klikker på en phishing-mail! Sæt derfor dine medarbejdere i stand til at ændre adfærd, så de går fra at være en risiko til i stedet at være et aktivt værn mod phishing.

Her kan du få et overblik over områderne under awareness. Hvis du leder efter en bestemt løsning eller et område, som du ikke kan finde, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!