Employee Awareness

Mere end 90% af alle succesfulde angreb starter med en medarbejder, der klikker på en phishing-mail! Sæt derfor dine medarbejdere i stand til at ændre adfærd, så de går fra at være en risiko til i stedet at være et aktivt værn mod phishing.

Cofense PhishMe er en løsning, der hjælper med at ændre brugernes adfærd og opmærksomhed omkring phishing-mails. Ved hjælp af løsningen går medarbejderne fra at være et sårbart mål (for de mails, der lykkes med at slippe igennem det eksisterende teknologiske værn) til i stedet at være et proaktivt menneskeligt værn mod angreb.

Løsningen: Cofense PhishMe

Cofense-platformen er løsningen til organisationer, der ønsker at øge medarbejder-awareness omkring phishing-e-mails med henblik på at undgå risikoen for og ved hackerangreb, og som finder traditionelle stikprøvemålinger og klassiske awareness-kampagner utilstrækkelige.

Med Cofense kan SecureDevice levere en ny tilgang til at løse udfordringen, således at arbejdet med awareness ikke blot handler om at mindske risikoen, men derimod sikrer, at jeres medarbejdere bliver en aktiv del af jeres værn.

Hovedfunktionaliteter

  • Simulerede Phishing-kampagner, træning og direkte feedback til brugeren
    Med udgangspunkt i et omfattende (og løbende opdateret) bagkatalog af kampagner (Phishing-scenarier) og tilhørende træning gør Cofense PhishMe det nemt og hurtigt at udsende falske phishing-mails til udvalgte medarbejdergrupper. Cofense PhishMe sørger herefter for at levere målrettet og effektiv træning udelukkende til de medarbejdere, der kommer til at klikke på links, uploade password eller lign., som potentielt kan udgøre en risiko for organisationen. På denne måde sikrer man som medarbejder og organisation, at man optimerer uddannelsesindsatsen ift. phishing/awareness, og at man dermed ikke spilder værdifuld arbejdstid på uddannelse og træning, hvis det ikke er relevant, og hvor medarbejderne ikke er motiverede til at modtage (og huske) awareness-træning.
  • Engagerede brugere som aktivt værn
    I forlængelse af Cofense PhishMe er Cofense Reporter en enkel løsning, der sikrer, at opmærksomme medarbejdere nemt og sikkert kan give hurtig besked til it-afdelingen, når de identificerer en mistænkelig mail. PhishMe Reporter- knappen er et mail-plugin, der installeres som en integreret del af organisationens mailløsning (Outlook, O36, Outlook for Mac, Lotus Notes og Gmail). Når medarbejderen identificerer en mistænkelig mail og trykker på knappen, får han/hun direkte feedback. Hvis den mistænkelige mail er en del af en simuleret kampagne fra Cofense PhishMe, får de direkte feedback (Godt fanget, tak fordi du er opmærksom etc…), og hvis det er en reel potentiel phishingmail, kan de med et enkelt klik rapportere mailen til organisationens incident response team eller it-sikkerhedsafdelingen, hvorefter mailen forsvinder fra deres indbakke, sikkert og enkelt.
  • Hurtig og effektiv behandling/incident response ifm. potentielle phishing-mails
    Ved behov kan løsningen udvides med Cofense Triage, der på baggrund af et regelsæt samt en analyse af brugerens reporter-historik bundler og prioriterer alle rapporterede mails, således at organisationen sikrer en hurtigere responstid på de mest kritiske trusler. Læs mere om Cofense Triage her.

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!