Kryptering

I SecureDevice er vi specialister inden for it-sikkerhed på mobile enheder som bærbare pc’er, smartphones og removable media som USB-sticks og databaser. Vi dækker alle gængse mobile operativsystemer.

Vores løsninger har primært to kernefunktioner: Adgangskontrol og kryptering af alle data lagret i beskyttede enheder. Identificering af brugeren finder sted, før den egentlige opstart af enheden kan gå i gang (Pre Boot Authentication). Så uanset hvordan vores kunder måtte miste kontrollen over en mobil enhed, er det fortrolige indhold beskyttet af en stærk kryptering og komplet utilgængeligt for uvedkommende.

Her kan du få et overblik over områderne under kryptering. Hvis du leder efter en bestemt løsning eller et område, som du ikke kan finde, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!