Beskyt de kritiske data, uanset hvor de befinder sig i virksomheden

IBM Security® Guardium®-løsninger hjælper med til at sikre sikkerhed, privatliv og integritet for dine kritiske data. Disse datasikkerheds- og beskyttelsesprodukter hjælper med at sikre følsomme data på tværs af et bredt udvalg af miljøer – fra databaser til big data, cloud, filsystemer og meget mere.

Understøt hele din databeskyttelse med den samme infrastruktur og samme tilgang. IBM Security Guardium hjælper med at sikre sikkerheden, fortroligheden og integriteten af dine kritiske data på tværs af et bredt udvalg af miljøer – fra databaser til big data, cloud, filsystemer og meget mere.

Løsningen: IBM Security Guardium

IBM Security Guardium er designet til at hjælpe med at beskytte kritiske data. Guardium er en omfattende databeskyttelsesplatform, der gør det muligt at analysere, hvad der sker i miljøer med følsomme data (fx databaser, datalagre, store dataplatforme, skymiljøer, filsystemer osv.).

Hovedfunktionaliteter

  • Afdækker interne og eksterne risici i følsomme data.
  • Automatisk discovery og klassificering af følsomme data.
  • Overvågning og auditering af alle dataaktiviteter.
  • Påtvungne sikkerhedspolitikker i realtid på alle dataadgange og brugeraktiviteter.
  • Sikring af følsomme data på tværs af databaser og file server.

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!