Kryptering af endpoints

I SecureDevice er vi specialister inden for it-sikkerhed på mobile enheder som bærbare pc’er, smartphones og removable media, fx USB-sticks. Vi dækker alle gængse mobile operativsystemer, herunder iOS, Android og Windows mobile.

Vores løsninger har primært to kernefunktioner: Adgangskontrol og kryptering af alle data lagret i beskyttede enheder. Identificering af brugeren finder sted, før den egentlige opstart af enheden kan gå i gang (Pre Boot Authentication). Så uanset hvordan vores kunder måtte miste kontrollen over en mobil enhed, er det fortrolige indhold beskyttet af en stærk 256-bit kryptering og komplet utilgængeligt for uvedkommende.

Løsningen: Check Point Endpoint Security

Check Point Endpoint Security er den første og eneste agent, der kombinerer alle kritiske funktioner, der behøves for at opnå et højt samlet sikkerhedsniveau. Løsningen fungerer transparent, og et samlet login gør den nem for brugerne.

Hovedfunktionaliteter

Endpoint Security består af følgende funktioner, der skaber et højt samlet sikkerhedsniveau:

 • Full Disk Encryption
  Automatisk kryptering af alle harddiske, inkl. operativsystem, systemfiler samt temporary og slettede filer.
 • Pre-boot Authentication
  Forhindrer uautoriserede brugere i at få adgang til informationer på en beskyttet computer. Brugere skal være i besiddelse af alle oplysninger – brugernavn, password, certifikat, etc.
 • Single User Interface
  Brugerne har altid et samlet login, lige meget om hele Check Point Endpoint Security er installeret, eller kun Full Disk Encryption.
 • Central Management and Logging
  Check Point Full Disk Encryption styres fra et centralt sted, hvilket gør police-udrulning, logning og administration nemt og overskueligt.
 • Secure Remote Help
  Remote Password Change og One-Time Log-on er muligt for brugere, der har glemt deres passwords eller mistet deres tokens.

Reference

For DLR Kredit skal en god sikkerhedsleverandør ikke alene yde kompetent rådgivning. Der skal også være evne og villighed til at indgå i et reelt samarbejde og sparre om, hvilke løsninger, der rammer behovet bedst.

Lars Faber, it-driftschef, DLR Kredit

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!