Mobility

Mange virksomheder oplever stor vækst i antallet af mobile medarbejdere. Laptops, smartphones, iPhone, iPad, Android, tablets, USB-sticks osv. giver mere fleksible arbejdsforhold og gør arbejdsstyrken mere effektiv.

Men hvad med it-sikkerheden? Er de mobile forretningsdata ordentligt beskyttet, når de transporteres rundt i verden? Hos SecureDevice er vi eksperter i at levere løsninger, der gør mobil datasikkersikkerhed til en fuldt integreret del af virksomhedens samlede sikkerhedsstrategi – uden at det belaster it-afdelingens ressourcer.

Her kan du få et overblik over områderne under mobility. Hvis du leder efter en bestemt løsning eller et område, som du ikke kan finde, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!