Endpoint Security

Endpoint-landskabet ændrer sig konstant. It-infrastruktur og sikkerhedsspecialister kæmper for at få adgang til aktuelle oplysninger om operativsystemer, softwareversioner, applikationsbrug og compliance-drift på alle pc’er, servere, pengeautomater eller salgssteder i hele virksomheden. Uden effektiv opdagelse, implementering og håndhævelse vokser sandsynligheden for et vellykket endpoint-angreb eksponentielt. Hvis du ikke kan se det, kan du ikke rette det.

HCL BigFix hjælper virksomheden med at finde, fikse og sikre alle endpoints både internt og udenfor virksomhedens netværk. Med et realtidsoverblik og fuld kontrol over alle enheder har virksomheden mulighed for at få audit-rapportering, sikre sig mod trusler og opnå en reduktion af driftsomkostningerne.

Løsningen: HCL BigFix

HCL BigFix består af Desktop Management, hvor det unikke er, at det er en løsning, som dækker alle platforme, uanset om det er mobile enheder, pc’er, mac, point of sale – ja, hvad som helst.

Hovedfunktionaliteter

  • Compliance – løbende håndhævelse af politikker og rapportering.
  • Lifecycle – Software patching, distribution og OS deployment.
  • Inventory – hardware og software-licensstyring i forhold til kontrakter.
  • Patch – patching af Microsoft og tredjepartssoftware.
  • Server Automation – automatisering af opdateringer i komplekse servermiljøer.

Moduler

HCL BigFix har følgende moduler:

  • Endpoint Lifecycle.
  • Endpoint Compliance.
  • Endpoint Patch.
  • Endpoint Inventory.

Referencer

For DLR Kredit skal en god sikkerhedsleverandør ikke alene yde kompetent rådgivning. Der skal også være evne og villighed til at indgå i et reelt samarbejde og sparre om, hvilke løsninger, der rammer behovet bedst.

Lars Faber, it-driftschef, DLR Kredit

Øresundsbrons it-sikkerhed er udviklet i tæt parløb med SecureDevice. Her fortæller it-infrastruktur-ansvarlig, Christian Jørgensen, om den løbende dialog og sparring, der præger samarbejdet.

Christian Jørgensen, it-infrastruktur-ansvarlig, Øresundsbron

Shamballa Jewels opretholder et højt it-sikkerhedsniveau trods en beskeden størrelse. En serviceløsning fra SecureDevice giver den eksklusive smykkevirksomhed adgang til de bedste sikkerhedskomponenter på markedet.

Mikkel Kornerup, direktør, Shamballa Jewels

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!