Next-Generation Endpoint sikkerhed

Carbon Black leverer som de eneste en next-generation cloud-baseret sikkerhedsløsning, der både kan forudsige og forhindre kendte, ukendte og nye angreb, og som dermed giver en forbedret klient- og it-beskyttelse.

I dagens mobile verden er endpoints det, som alt handler om – og hvert endpoint er et muligt indgangspunkt. Carbon Black kombinerer ufiltreret dataindsamling, forudseende analyser og cloud-baseret løsninger for at levere overlegen beskyttelse af endpoints, der giver dig kontrollen tilbage.

Løsningen: Carbon Black

Stopper de fleste angreb.
Ser alle trusler.
Ingen kompromiser.
Klient beskyttelse.

Carbon Black og Bit9 hedder nu Carbon Black. Deres løsning, Enterprise Response, er udviklet til at opdage trusler samt målrettede og avancerede angreb, APT. Den benytter en unik teknologi til at optage al endpoint-aktivitet, samle data og sammenkøre det med intelligence-kilder. På den måde får du klarhed over hele hændelsen og dermed årsagen.

Moduler

  • Cb DEFENSE.
  • Cb RESPONCE.
  • Cb PROTECTION.

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!