Netværkssikkerhed

I SecureDevice er vi specialister i netværkssikkerhed inden for SIEM, firewalls, IDS/IPS, sikkerhedsscanninger, loghåndtering, DNS-sikkerhed og beskyttelse af servere. Vi har et stærkt fokus på at levere løsninger, der er enkle og nemme at administrere og opdatere. Uanset om vi leverer sikkerhedsløsninger til store, internationale netværksinstallationer eller mindre virksomhedsnetværk, er alle vores løsninger baseret på central administration.

Vi anvender primært kvalitetsprodukter fra IBM Security (QRadar og Cognitive Security), HCL BigFix, Palo Alto, CSIS (SAC og SecureDNS) og Cisco (Firepower, IDS/IPS, Umbrella og AMP), der alle hører til blandt verdens bedste leverandører af it-sikkerhedsprodukter.

Her kan du få et overblik over områderne under netværkssikkerhed. Hvis du leder efter en bestemt løsning eller et område, som du ikke kan finde, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!