Application Security

Moderne virksomheder ønsker at gøre så mange forretningsydelser som muligt tilgængelige online – gerne hurtigst muligt. I den forbindelse bliver indbygget sikkerhed ofte glemt, og de sårbarheder, det medfører, gør det let for hackere at skaffe sig adgang til og/eller stjæle virksomheds- og persondata. Application Security sørger for, at sikkerheden bliver overholdt i hele udviklingsforløbet, også når applikationerne er online.

Moderne virksomheder ønsker at gøre så mange forretningsydelser som muligt tilgængelige online – gerne hurtigst muligt. I den forbindelse bliver indbygget sikkerhed ofte glemt, og den sårbarhed, dette medfører, gør det let for hackere at skaffe sig adgang til eller stjæle virksomheds- og persondata. Application Security sørger for sikkerhed og overholdelse af myndighedskrav i hele udviklingsforløbet – også når applikationerne er online.

Løsningen: IBM Security AppScan/IBM Application Security on Cloud

AppScan, et førende værktøj til sikkerhedsscanning af webprogrammer og apps, anvendes af sikkerheds- og udviklingsteams til at opnå den synlighed og kontrol, der er nødvendig for at kunne håndtere sikkerheden i forbindelse med webprogrammer. AppScan tilbyder en løsning til alle typer sikkerhedstest og til alle typer brugere, både programudviklere, kvalitetssikringsmedarbejdere, testere af ulovlig indtrængen, sikkerhedsrevisorer og topchefer.

AppScans patenterede scanningsværktøj reviderer løbende webprogrammer, tester, om der er problemer med sikkerhed og overholdelse af myndighedskrav, og genererer aktionsklare rapporter med anbefalinger til løsninger. Problemfri integrering med førende kvalitetssikringsværktøjer, herunder Mercury Quality Center, udviklingsmiljøer som JBuilder og Microsoft Visual Studio og kodescanningsværktøjer som Fortify, forenkler sikkerhedstest og fejlhåndtering yderligere i hele softwareudviklingsprocessen.

Hovedfunktionaliteter

  • Øget produktivitet via større gennemsigtighed og automatisering
  • Øget mulighed for brugertilpasning
  • Giver anbefalinger til avanceret fejlhåndtering og løsninger med unik præcision og effektivitet
  • Ekstra værktøjer og udvidelser
  • Optimal scanningspræcision
  • On-for-all løsning til alle typer test, brugere og miljøer
  • Testpolitik for udviklere
  • Udvidede kontrolmuligheder.

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!