Cognitive Security

Transformer din sikkerhed med IBM Cognitive SOC, som er drevet af Watson.

Watson for Cyber Security in Action.

Kognitive systemer åbner døren for et nyt makkerskab mellem sikkerhedsanalytikere og teknologi, som i fællesskab tænker dybere og agerer hurtigere end truslerne.

Løsningen: Watson for Cyber Security

Watson har i over et år gennemgået mere end en million sikkerhedsdokumenter for at træne genkendelsen af potentielle trusler.

Kognitive systemer giver et helt nyt niveau af sikkerhed. De opsamler og analyserer de nyeste data og udvikler sig i samme fart, som informationerne bliver tilgængelige. Den kunstige intelligens efterligner vores hjerner, lærer for hver interaktion, bliver stærkere og derfor også mere proaktiv mod trusler. Hvert år er der 75.000+ dokumenterede software-sårbarheder, der bliver udgivet 10.000+ forskningsdokumenter, og hver måned postes over 60.000 blogs om sikkerhed – og nu er det muligt at samle, fortolke og bruge den viden med Watsons banebrydende kunstige intelligens.

Hovedfunktionaliteter

  • Fortolker ustruktureret data – skabt for mennesker af mennesker – og korrelerer det med strukturerede data for at afdække nye indsigter.
  • Forbinder uklare datapunkter, som andre savner, for at identificere trusler nøjagtigt.
  • Identificerer ondsindet aktivitet med beriget trusselundersøgelse og real-time intelligens.

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!