DNS-sikkerhed

Informationssøgning er en del af langt de fleste menneskers professionelle hverdag – ligesom det også er ganske normalt og accepteret, at der fra tid til anden surfes på nettet i private henseender.

Når medarbejderne er online, er virksomheden sårbar. Mere end hver femte af alle nye domæner oprettes udelukkende med skadeligt indhold, der eksempelvis kan infiltrere computerens systemer og stjæle fortrolige virksomhedsinformationer.

Secure DNS beskytter din virksomhed ved at blokere for disse websites – selv når medarbejderen befinder sig uden for firmaets fire vægge. Du får løbende opdateringer og har ingen administration eller vedligehold. Udviklingen følger du via en personlig online-portal, hvor du kan black- og whiteliste blokeringer, trække rapporter til ledelsen m.m. enkelt og sikkert.

Løsningen: Secure DNS, der bliver leveret som SaaS

Secure DNS er et efterretningsdrevet system til beskyttelse af internettrafik, som:

  • opdager avanceret malware i dit netværk,
  • blokerer for ondsindet webindhold og
  • forhindrer lækage af data, hvis dit netværk er inficeret.

Secure DNS fungerer ved automatisk at blokere downloads fra domæner og software, som er identificeret som indeholdende malware.

Secure DNS bliver dagligt opdateret med over 70.000 nye ondsindede domæner og trækker samtidig på vores sikkerhedsanalytikeres omfattende overvågning af hackergrupper, botnets, drop-data sites, algoritmer, der genererer domænenavne, og ondsindede command and control-servere.

Hovedfunktionaliteter

  • Secure DNS er baseret på intelligence fra en række kilder, der inkluderer omfattende overvågning af fx hacker-grupper, command-servere, drop-data sites og hosting-tjenester, der er kendt for at yde hosting til individer med kriminelle hensigter.
  • CSIS samarbejder med finanssektoren og en række enterprise-virksomheder, hvilket betyder, at Secure DNS Service opfanger nye trusler, der rammer det danske og nordiske marked, og hvis primære mål er at stjæle informationer og penge.

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!