easycurity XTI – Extended Threat Intelligence

easycurity XTI – bygget på SOCRadar, er en early warning service og en udviddet threat intelligence platform, håndteret og optimeret af SecureDevice og leveret as-a-service, for at optimere jeres teams effektivitet, via let anvendelig og kontektsbaseret Cyber Threat Intelligence uden falske positiver.

Uanset om du arbejder med trusselsanalyse, incident response, sårbarheder og risikostyring eller som leder inden for cybersikkerhed, og ønsker at være på forkant med trusler relateret til jeres offentligt tilgængelige digitale tilstedeværelse, kan easycurity XTI tilføre værdi gennem forskellige use cases:

Modtag dybdegående og præcis Cyber Threat Intelligence for at beskytte jeres mest værdifulde intellektuelle ejendom samt følsomme oplysninger knyttet til jeres kunder og medarbejdere.

Credential & Data Leak Detection

  • Opdag lækket kunde- og medarbejder PII hurtigt: SOCRadar monitorer hele nettet (inkl. deep/dark web) for personhenførbare oplysninger (PII) relateret til jeres organisation for at beskytte organisationen mod identitetstyveri og svindel.
  • Få besked hvis jeres intellektuelle ejendom (IP) er eksponeret: Modtag dybdegående og præcis Cyber Threat Intelligence for at beskytte jeres mest værdifulde intellektuelle ejendom samt følsomme oplysninger knyttet til jeres kunder og medarbejdere.

Dark & Deep Web Monitorering

  • Identificér trusler proaktivt: Styrk den vigtige proaktive del af jeres cyber-forsvarsmekanismer med evnen til at identificere og neutralisere trusler helt i de begyndende faser af et angreb (Cyber Kill Chain).
  • Bliv proaktiv over for en række ondsindende aktiviteter: Overvåg løbende almindelige samt underliggende webgrupper, der bruges til handel med en bred vifte af ondsindede aktiviteter såsom botnets, malware, datadumps, exploits, hacking as-a-service, fjernadgang og PII-handel.

Phishing Domain Detection

  • Beskyt dine kunder mod phishing: Opdag potentielle svindeldomæner og websites, der vil gøre det muligt for cyberkriminelle at udføre en lang række angreb, såsom svindel med bankoverførsler, phishing og svindel mod dine kunder.
  • Integreret og omfattende takedown service: On-demand takedown service til phishing, malware, sociale medier, mobilapps og websteder der misbruger jeres brand. Et klik er nok til at igangsætte anmodning om fjernelse, uden yderligere juridiske og proceduremæssige byrder for sikkerhedsteamet.
  •  Overvåg løbende almindelige samt underliggende webgrupper, der bruges til handel med en bred vifte af ondsindede aktiviteter såsom botnets, malware, datadumps, exploits, hacking as-a-service, fjernadgang og PII-handel.

VIP Protection

  • Forebyg CEO-svindel: Opdag kompromitterede credentials, fra nøglepersoner og ledere, der kan misbruges til pengeoverførsler til andre personer i virksomheden eller tredjeparter såsom leverandører og kunder.
  • Beskyttelse af PII- og kreditkortoplysninger: Overvåg også PII, SSN’er eller kreditkortoplysninger fra C-level personer i dine organisationer for enhver uønsket overtrædelse eller handel på deep- og darkweb.

Onboarding og udbytte med easycurity XTI

For at minimere kompleksitet og ressourcebegrænsninger leverer SecureDevice easycurity XTI som en managed service

Overvåg også PII, SSN’er eller kreditkortoplysninger fra C-level personer i dine organisationer for enhver uønsket overtrædelse eller handel på deep- og darkweb.

Onboarding – kom flyvende fra start

I onboardingprocessen sikrer SecureDevice en succesfuld implementering inklusiv tuning og tilpasning af løsningen via en implementeringsbaseline tilpasset kundens behov.

SDSM – Håndtering og optimering af jeres XTI platform

Som en del af vores SDSM Service (SecureDevice Security Management) håndterer og optimerer sikkerhedskonsulenter fra SecureDevice løbende kundens SOCRadar platform, for at sikre at den hele tiden passer til det aktuelle trusselsbillede samt at minimere falske positiver for at opnå optimal værdi og effektivitet.

FlexSAC – løbende overvågning samt on-demand Tier-2 analyse og IR

Udover håndtering af platformen, kan sikkerhedskonsulenter fra SecureDevice overvåge og analysere sikkerhedshændelser og alarmer fra SOCRadar som en del af vores FlexSAC service. Herved får vores kunder aktiv besked direkte fra vores konsulenter når de skal fokusere på en given sikkerhedstrussel. Herved frigives tid til kerneforretningen, uden at gå på kompromis med sikkerhedsniveauet.

Leverancemodeller tilpasset dine behov og ressourcer

Uagtet om man som kunde allerede har sin egen SOC eller Fusion Center på plads, om man lige er startet med at arbejde med Cyber Threat Intelligence eller er et eller andet sted midt imellem, så har SecureDevice en leverancemodel der passer ind.

Beskrivelse DIY Basic Business Critical
SOCRadar Licens (Gør det Selv)

SOCRadar as-a-service

Platform Management (SDSM)

Egen håndtering af offences

FlexSAC overvågning og analyse 8/5

FlexSAC overvågning og analyse 24/7

SD Insights Dashboard

Kvartalsrapportpræsentation og anbefalinger

Vælg den rette partner til at minimere risiko og kompleksitet

SecureDevices sikkerhedskonsulenter er Nordens mest erfarne SOCRadar konsulenter, og vores team har vundet både nationale og internationale priser, og er udvalgt til at deltage flere leverandørers cyberspecialistenheder og ekspertgrupper.

Disse erfaringer bidrager til at vores team hurtigt kan forstå og vurdere alarmer og hændelser fra SOCRadar i vores SOAR-platform, og herefter give vores kunder de nødvendige informationer og anbefalinger til effektiv håndtering af sagen. Hvis kunden ønsker at vi skal udføre dybere analyse (sager >15 min) eller assistance til yderligere undersøgelser eller incident respons kan dette aktiveres via en klippekortsordning, således at man som kunde kun betaler for hvad man har brug for, men altid har sikkerhedseksperter på hånden hvis behovet opstår.

Reference

For DLR Kredit skal en god sikkerhedsleverandør ikke alene yde kompetent rådgivning. Der skal også være evne og villighed til at indgå i et reelt samarbejde og sparre om, hvilke løsninger, der rammer behovet bedst.

Lars Faber, it-driftschef, DLR Kredit

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!