Firewall

Trusler fra Malware stiger konstant, og det er derfor vigtigt, at din virksomhed har helt styr på it-sikkerheden. Cisco Firepower Next-Generation er en trusselfokuseret firewall, der sikrer din virksomhed kontinuerligt før, under og efter et angreb.

Next-Gen firewall klassificerer alt trafik baseret på applikation, funktion, bruger og indhold – også den krypterede trafik. Administratorerne kan tune løsningen og implementere sikkerhedspolitikker, der sikre applikationerne. På den måde begrænser man hackernes muligheder enormt.

Løsningen: Palo Alto Networks Next-Gen og Cisco Firepower Next-Generation firewalls

Palo Alto Networks Next-Gen firewalls er bygget for at sikre alle applikationer og beskytte mod selv de nyeste trusler. Udgangspunktet er at identificere alt trafik og normalisere den, så man let kan implementere sikkerhedsregler og politikker. Platformen er fremtidssikret og fleksible, så den forebygger mod angreb – lige meget om brugerne og dataene er placeret på netværket eller i skyen.

Overlegen arkitektur, overlegne fordele.

I modsætning til andre firewalls bekæmper Cisco Firepower Next-Generation avanceret malware kontinuerligt før, under og efter et angreb.

Dvs. at firewallen løbende kontrollerer din virksomheds netværk og skaber synlighed, så du kan se potentielle risikable og irrelevante applikationer. Du har herefter mulighed for at blokere adgangen dertil.

I tilfælde af et angreb blokerer firewallen command-and-control trafik og alle ondsindede filer, der passerer gennem netværket. Herudover sammenkædes applikationer og styresystemer med truslen, så du har mulighed for at få indblik i truslens omfang, og hvor udsat dit netværk er.

Når truslen er afværget, begrænser firewallen omfanget af skaden og gendanner til status quo.

Hovedfunktionaliteter

Palo Alto Networks Next-Gen

 • Komplet synlighed og præcis kontrol
  Palo Alto giver fuldstændig synlighed til al netværkstrafik baseret på applikationer, brugere, indhold og enheder.
 • Automatiseret sikkerhed
  Innovative funktioner reducerer manuelle opgaver og forbedrer virksomhedens sikkerhedsprofil. Det kan fx være ved at formidle beskyttelse fra tidligere ukendte trusler i næsten realtid, der korrelerer en række relaterede trusselhændelser, for at sandsynligøre angreb på netværket, og ved hjælp af dynamiske adressegrupper i sikkerhedsregler, for at undgå at opdatere server-IP-adresser ofte.
 • Beskyttelse af virksomhedens brugere og data overalt
  Palo Alto er integreret med sikkerhedsplatformen, som forhindrer avancerede og ukendte cyberthreats, uanset hvor brugerne og dataene er placeret: i dit netværk, på dine endpoints og i skyen.

Cisco Firepower Next-Generation

 • Firewall
 • Next-Generation Intrusion Prevention
 • Application Visibility & Control
 • Advanced Malware Protection
 • URL-filtering
 • Network Profiling
 • Identity Policy Control & VPN

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!