Intelligent Network Sensor

MUNINN er en intelligent netværkssensor, der bygger på innovativ teknologi med machine learning, og som kortlægger og visualiserer al trafik på din virksomheds netværk vha. protokolanalyse på pakke-niveau. Det giver det totale overblik over netværkstrafikken, inklusive dækning af Internet of Things.

Med MUNINN styrkes netværkssikkerheden og man kommer på forkant med fremtidens ukendte hackerangreb – også de angreb som firewall teknologi eller end-point beskyttelse ikke kan detektere og hindre.

Netværkssensoren behandler netværks-pakker i realtid. Ved hjælp af de seneste fremskridt inden for machine learning og kunstig intelligens (AI) er løsningen i stand til intelligent at lære normale trafikmønstre i dit netværk og dermed straks identificere anomalier og derved ukendte cybertrusler, så som data breaches.
MUNINN kan ligeledes integreres med den markedsledende SIEM løsning IBM QRadar, og på den måde skabe et endnu stærkere forsvar mod fremtidens cyber angreb.

Denne netværkssikkerhed er særdeles konkurrencedygtig i pris i forhold til markedets øvrige IDS/IPS-systemer og kan udbygges til 24/7 overvågning, hvis det ønskes.

Løsningen: MUNINN

MUNINN er en intelligent netværkssensor, der bygger på innovativ teknologi med machine learning, som kortlægger og visualiserer al trafik på din virksomheds netværk.

Hovedfunktionaliteter

  • Suveræn beskyttelse mod angreb via multi-layer beskyttelse teknologi, der beskytter mod alle typer for angreb .
  • Total beskyttelse af al indgående og udgående trafik igennem firewallen.
  • IDS / IPS overvåger al indgående og udgående trafik fra serveren og netværket for at sikre at ingen angreb kommer igennem. Den blokerer angreb såsom buffer overflows, Malware, Brute force attacts, orme og andre uautoriserede adgangsforsøg.
  • Virtuel patching som sikre at serveren ikke bliver angrebet selvom den ikke er opdateret med de sidste nye patches.
  • Signatur og avanceret protokolanalyse som anvender indbyggede signaturer og avanceret protokolanalyse med adfærdsmønstre og automatiserede hændelseskorrelation for at forhindre kendte som ukendte angreb.

Referencer

Øresundsbrons it-sikkerhed er udviklet i tæt parløb med SecureDevice. Her fortæller it-infrastruktur-ansvarlig, Christian Jørgensen, om den løbende dialog og sparring, der præger samarbejdet.

Christian Jørgensen, it-infrastruktur-ansvarlig, Øresundsbron

Shamballa Jewels opretholder et højt it-sikkerhedsniveau trods en beskeden størrelse. En serviceløsning fra SecureDevice giver den eksklusive smykkevirksomhed adgang til de bedste sikkerhedskomponenter på markedet.

Mikkel Kornerup, direktør, Shamballa Jewels

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!