Patch Management

I et kompliceret netværk med masser af enheder, fra servere og firewalls til PC’er, er der brug for et centralt proaktivt værktøj. Patch Management er et værktøj til scanning efter sårbarheder og patches, der identificerer installerede programmer og manglende sikkerhedsopdateringer. Især tredjepartsprogrammer kan være en udfordring, der ofte overses, fordi det både er besværligt og ressourcekrævende.

Den konstante trussel mod software gør det essentielt at have et effektivt patch management-system i virksomheder af alle størrelser. Systemadministratorernes arbejde kan være uoverskueligt i netværk med enorme mængder endpoints, styresystemer og apps. Så både fra et økonomisk og tidsmæssigt synspunkt er patch management uundværligt.

Løsningen: HCL BigFix Patch Management, Secunia / Flexera CSI

Opdateringer af programmer, især tredjepartsprogrammer, er en besværlig og ressourcekrævende proces, hvilket betyder, at mange virksomheder enten forsømmer den eller kun patcher nogle få ikke-Microsoft-programmer.

Men problemet er, at ikke-opdateret software i et netværk åbner dørene for trusler og sikkerhedsbrud, hvilket potentielt kan være ødelæggende for en organisation i form af tab af omsætning, hak i det offentlige image og tab af kundetillid, tid og markedsandele.

Hovedfunktionaliteter

 • Automatisk sårbarhed og patch-scanning af interne og eksterne PC’er.
 • Tjek af programmer og plug-ins fra tusindvis af leverandører.
 • Enorm nøjagtighed, slut med falske positiver.
 • Rapportering af sikkerhedsstatus for alle programmer individuelt.
 • Rapportering af sikkerhedsniveauet for usikre programmer.
 • Rapportering af end-of-life programmer.
 • Identificering af manglende patches.

Vores patch management-modul er unikt, fordi det dækker alle applikationer og er stærkt af følgende andre årsager:

 • Vi holder øje med, hvad der kommer af patches fra eksempelvis Microsoft, Java og Adobe.
 • Når en patch bliver tilgængelig, skriver vi scriptet, der undersøger, hvorvidt patchen er relevant for en given maskine. Det er klienten selv, der evaluerer relevansen, hvilket giver fordele i forhold til, hvis brugeren selv installerer applikationer eller på anden måde ændrer sin maskine.
 • Vi leverer scriptet, som installerer patchen ’silent’ – uden bruger-interaktion.
 • Det eneste, man som administrator skal gøre, er at godkende, hvilke patches der skal rulles ud på hvilke maskiner eller lave en rutine, der automatisk gør arbejdet.

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!