Hvem er SecureDevice?

SecureDevice A/S er et danskejet it-sikkerhedshus. Vores kerneforretning er rådgivning om og levering af markedsledende it-sikkerhedsløsninger til skandinaviske top 300-virksomheder.

Vi lægger særlig vægt på, at vores medarbejdere har dyb teknisk indsigt og bred erfaring med at implementere vores it-sikkerhedsløsninger i vidt forskellige it-miljøer hos nogle af Skandinaviens mest sikkerhedsfokuserede virksomheder. Vores konsulenter kender de leverede løsninger til mindste detalje og har stor erfaring med it-sikkerhed. Det er årsagen til, at sammenhængen mellem vores kunders behov og de færdige løsninger er i særklasse.

Høj teknisk kompetence har fra starten været SecureDevices kendemærke, og dette fokus agter vi at fastholde. Målsætningen er, at SecureDevice til enhver tid skal være en stærk, fokuseret og velkonsolideret it-sikkerhedspartner for sine kunder.

Vores kerneområder

Med hele vejen

Hos SecureDevice er vores konsulentydelser ikke hyldevarer. Hver løsning og hvert rådgivningsforløb tilpasses i alle faser vores kunders behov. En løsning fra SecureDevice kan omfatte alt lige fra hjælp til udarbejdelse af kravspecifikation, proof of concept, teknisk implementering og vedligeholdelse til support. Vi deltager gerne aktivt i alle projektfaser og tilbyder også at påtage os ansvaret for effektiv projektstyring fra start til slut.