Hvem er SecureDevice?

SecureDevice A/S er et danskejet it-sikkerhedshus. Vores kerneforretning er rådgivning om og levering af markedsledende it-sikkerhedsløsninger til skandinaviske top 300-virksomheder.

Vi lægger særlig vægt på, at vores medarbejdere har dyb teknisk indsigt og bred erfaring med at implementere vores it-sikkerhedsløsninger i vidt forskellige it-miljøer hos nogle af Skandinaviens mest sikkerhedsfokuserede virksomheder. Vores konsulenter kender de leverede løsninger til mindste detalje og har stor erfaring med it-sikkerhed. Det er årsagen til, at sammenhængen mellem vores kunders behov og de færdige løsninger er i særklasse.

Høj teknisk kompetence har fra starten været SecureDevices kendemærke, og dette fokus agter vi at fastholde. Målsætningen er, at SecureDevice til enhver tid skal være en stærk, fokuseret og velkonsolideret it-sikkerhedspartner for sine kunder.

Vores kerneområder

Med hele vejen

Hos SecureDevice er vores konsulentydelser ikke hyldevarer. Hver løsning og hvert rådgivningsforløb tilpasses i alle faser vores kunders behov. En løsning fra SecureDevice kan omfatte alt lige fra hjælp til udarbejdelse af kravspecifikation, proof of concept, teknisk implementering og vedligeholdelse til support. Vi deltager gerne aktivt i alle projektfaser og tilbyder også at påtage os ansvaret for effektiv projektstyring fra start til slut.

Derfor skal du vælge SecureDevice!

SecureDevice leverer både store og mindre it-sikkerhedsløsninger til en stadig voksende kundebase. Vores succes skyldes en kombination af teknisk viden og god service. Målet er, at hver eneste af vores kunder skal kunne anbefale et samarbejde med SecureDevice.

Vores løsninger er baseret på ‘best of breed’-teknologi og implementeret efter ‘best-practice’-metoder. Desuden sørger vi altid for, at kontakten mellem kunde og ansvarlig konsulent fungerer optimalt. Det gør os i stand til at reagere hurtigt og effektivt, når nye kundebehov opstår.

SecureDevice kan også tilbyde Security as a Service indenfor SIEM, Endpoint-beskyttelse, applikationsscanninger og MDM/EMM, som giver vores kunder skalerbare IT-sikkerhedsløsninger, som er 100% administreret og hosted.

Kontakt os

Referencer

SecureDevice har i dag et stort antal velfungerende it-sikkerhedsløsninger bag sig. Blandt vores kunder er: Sony, DIBS, Coop, DLR Kredit, Tryg, Milestone Systems, Xellia Pharmaceuticals, Udenrigsministeriet, Gribskov Kommune, IBM, DONG Energy, Danfoss, m.fl.

Se et udvalg af vores referencer her.

Vores kunder

Vi har i dag et stort antal velfungerende it-sikkerhedsløsninger bag os. Her kan du se et lille uddrag af vores kunder:

Se flere kunder

En vifte af stærke partnere

Hos SecureDevice har vi valgt at samarbejde med de bedste leverandører inden for vores kompetenceområder.

Valget af partnere foretages med stor omhu, og vi er stolte af at have et partnerteam bestående af blandt andre:
IBM Security, Cisco, Check Point, Cofense, Carbon Black, CSIS, Palo Alto, McAfee, Flexera, Gemalto, Arrow ECS m.fl.

Partnere

SecureDevices gode position på det danske marked skyldes ikke mindst strategiske partnerskaber med en række andre kompetente virksomheder.

Her er et lille uddrag af vores partnere:

Se flere partnere

Job i SecureDevice

SecureDevice søger altid dygtige og kompetente medarbejdere.

Hvis du mener, du kan bidrage til SecureDevices videre udvikling, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 238 248.

9 ud af 10 af vores kunder anbefaler os uopfordret til venner og kollegaer.
Kontakt os, hvis du vil høre hvorfor!