En løsning på Schrems II og sikring af data via kryptering.

Problemstillingen omkring Schrems II er ny for de fleste, men SecureDevice har mange års erfaring med løsningen. SecureDevice har siden etableringen i 2004 arbejdet med kryptering, og netop kryptering er en stor del af løsningen på de udfordringer som mange organisationer vil støde ind i efter Schrems II dommen. Som opfølgning på webinaret ” Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise” kan du her kort læse om problemstillingen eller scrolle direkte ned til din ønskede opfølgning eller hjælp fra SecureDevice.

Udfordringen: Det Europæiske Databeskyttelsesråd (EDPB) vedtog i november henstillinger om de supplerende foranstaltninger efter Schrems II-dommen, der giver organisationer vejledning om specifikke sikkerhedsforanstaltninger, som de kan bruge til at sikre overholdelse af EU-niveauet for databeskyttelse af personoplysninger.

To vigtige punkter skiller sig ud i anbefalingerne:

  • Tekniske foranstaltninger, specifikt kryptering eller pseudonymisering, er nødvendige for at kunne imødekomme udfordringen med offentlige instanser som kræver adgang til data der indeholder personhenførbare data.
  • Kryptering er en effektiv løsning til at håndtere dataoverførselsscenarier, hvor data så kan krypteres, før de overføres til dataimportøren, i de tilfælde hvor dataimportøren ikke kræver adgang til ren tekst. Der lægges særlig vægt på, hvordan krypteringsnøglerne administreres.

Anbefalinger: De nye anbefalinger fra EDPB giver organisationer mulighed for at opbygge en betroet fortrolighedsramme for transatlantiske datastrømme, der skal følge disse overordnede principper:

  • Find dine data, uanset hvor de er, og klassificer dem. På den måde ved du, hvilke data du har, så du kan anvende de passende sikkerhedsforanstaltninger som beskrevet i GDPR.
  • Beskyt følsomme data i bevægelse og hvor som helst de lagres ved hjælp af robust kryptering. Kryptering af netværkstrafik og data gemt i skyen og datacentre sikrer, at ingen kan læse dataene.
  • Styr adgang til data ved at oprette, gemme og administrere krypteringsnøglerne i det land, hvor data kommer fra. På den måde ejer du nøglerne, og ikke cloudleverandørerne, og ingen regering kan få adgang til data.

Vores løsning: Med SecureDevice Data Security Platform, tilbyder vi en samlet løsning til jeres databeskyttelse. Vi har 16 års erfaring på området, og er af Computerworld blevet kåret som Danmarks Bedste IT-sikkerhedsvirksomhed 2020 i deres Top100 over Danmarks bedste IT-virksomheder.

Med nedenstående 3 TRIN hjælper vi vores kunder til at overholde den nye Schrems II lovgivning fra Det Europæiske Databeskyttelsesråd (EDPB):

  • Trin 1: 2-3 timers workshop – hvor virksomhedens behov og krav bliver defineret
  • Trin 2: Opsætning/konfiguration af kryptering-as-a-Service (1-2 uger) / on premise installation (1-3 måneder)
  • Trin 3: Kundetilpasning af løsningen og import af krypteringsnøgler, samt kryptering af data (1-2 uger)

Hvis I er klar til at indgå dialog om påbegyndelse af ovenstående, og ønsker at SecureDevice skal hjælpe Jer i gang – og i mål, kan du nemt udfylde nedenstående, og vi vil tage kontakt til dig.

Opfølgning efter behov:

Vælg din ønskede opfølgning og udfyld kontaktdata, så klarer vi resten. Tilmelding/kontakt:

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage til dig
Der skete en fejl. Prøv igen senere eller send en mail til info@securedevice.dk