Vores services

Her kan du få et overblik over områderne for vores services. Hvis du leder efter en bestemt service eller et område, som du ikke kan finde, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

easycurity –
Phishing Defence Service

Med Phishing Defence Service fra easycurity får kunden en løsning, der vil ændre brugernes adfærd og opmærksomhed omkring phishing mails, med henblik på at undgå risikoen for hackerangreb.

Læs mere

easycurity –
SIEM as a Service

Med en SecureDevice SIEM as a Service-aftale får kunden en managed og hosted IBM QRadar SIEM– løsning, som løbende optimeres og tunes af en af SecureDevices egne sikkerhedskonsulenter.

Læs mere

FlexSAC – Sikkerhedsovervågning

Sammenlignet med høje faste priser på klassiske 24/7-overvågningstjenester giver en FlexSAC-aftale mulighed for at sikre en løbende overvågning af kundens alarmer/offenses i deres QRadar SIEM-løsning til en lavere fast omkostning.

Læs mere

SecureDevice Security Management

Med SecureDevice Security Management får virksomheden en sikkerhedsinstallation bestående af fx IBM QRadar, IBM XGS IDS/IPS, HCL BigFix og/eller HCL AppScan, der er tilpasset virksomhedens behov og sikkerheden. Den tekniske løsning bliver kombineret med SecureDevice Sikkerhedsovervågning, som er tilpasset til virksomhedens behov, fra kvartalsmøder til sikkerhedsovervågning 24/7/365.

Læs mere

Emergency Response

Incident Response-teamet tilbyder organisationer hurtig on-site hjælp til at håndtere alt fra små malware-infektioner eller datagendannelse til avancerede og vedholdende angreb.

Læs mere

Managed Security Services

Beskyt din virksomheds netværk og oplysninger aktivt 24/7 med Managed Security Services fra IBM Security Services – til en brøkdel af omkostningerne ved ”in-house”-sikkerhed.

IBM Security Services har været med til at sætte standarden for ansvarlighed, pålidelighed og beskyttelse i Managed Security Services (MSS) siden 1995.

Læs mere

Rådgivning om it-sikkerhed

Hos SecureDevice er vores konsulentydelser ikke hyldevarer. Hver løsning og hvert rådgivningsforløb tilpasses i alle faser vores kunders behov. En løsning fra SecureDevice kan omfatte alt lige fra hjælp til udarbejdelse af kravspecifikation, proof of concept, teknisk implementering og vedligeholdelse til support. Vi deltager gerne aktivt i alle projektfaser og tilbyder også at påtage os ansvaret for effektiv projektstyring fra start til slut.

Læs mere

Sikkerheds-review

Blandt SecureDevices kerneydelser er sikkerheds-reviews af netværkstrafik. Formålet med disse reviews er at undersøge, hvilket trusselsniveau virksomhedens netværk – eller dele af det – befinder sig på. Resultatet bruges typisk til at vurdere, om det kan betale sig for virksomheden at implementere et IDS/IPS-system til løbende overvågning af netværkssikkerheden.

Læs mere

Teknisk kompetence

SecureDevice er en teknisk betonet virksomhed, der er specialiseret i at levere it-sikkerhedsløsninger inden for mobil- og netværkssikkerhed. For at sikre implementering og support af høj kvalitet stiller vi store krav til vores medarbejderes tekniske kompetencer og viden om it-sikkerhed.

Læs mere

Vores samarbejdsmodel

Vi tilbyder professionel konsulenthjælp i alle projektfaser lige fra prestudy til support. Uanset om vi leverer produkter til løsningen eller ej, tager vi gerne det fulde ansvar for projektstyring og baserer typisk projektforløbet på denne samarbejdsmodel:

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!