easycurity – Phishing Defence Service

Med Phishing Defence Service fra easycurity får kunden en løsning, der vil ændre brugernes adfærd og opmærksomhed omkring phishing mails, med henblik på at undgå risikoen for hackerangreb.

Med PhishMe og easycurity – Phishing Defence Service, kan SecureDevice levere en ny tilgang til at løse udfordringen, således at arbejdet med awareness ikke blot handler om at mindske risikoen, men derimod sikrer, at jeres medarbejdere bliver en aktiv del af jeres værn.

Cofense PhishMe

PhishMe er en løsning, der skal ændre brugernes adfærd og opmærksomhed omkring phishing mails. Ved hjælp af løsningen går medarbejderne fra at være et sårbart mål (for de mails, der lykkes med at slippe igennem det eksisterende teknologiske værn) og til i stedet at være et proaktivt menneskeligt værn mod angreb.

PhishMe platformen er løsningen til organisationer, der ønsker at øge medarbejder awareness omkring phishing e-mails, med henblik på at undgå risikoen for hackerangreb, og som finder traditionelle stikprøve målinger og klassiske awareness kampagner utilstrækkelige.

Cofense PhishMe Simulator

Med udgangspunkt i et omfattende og løbende opdateret bagkatalog af kampagner og tilhørende træning, gør PhishMe Simulator det nemt og hurtigt at udsende falske phishing mails til udvalgte medarbejdergrupper. PhishMe Simulator sørger herefter for, at levere målrettet og effektiv træning, udelukkende til de medarbejdere, der kommer til at klikke på links, uploade password eller lign, som potentielt kan udgøre en risiko for organisationen. På denne måde sikrer man som medarbejder og organisation, at man optimerer uddannelsesindsatsen ift. phishing / awareness, og at man ikke spilder værdifuld arbejdstid på uddannelse og træning, hvis det ikke er relevant.

Cofense PhishMe Reporter

I forlængelse af PhishMe Simulator er PhishMe Reporter en enkelt løsning, der sikrer at opmærksomme medarbejdere, nemt og sikkert, kan give hurtig besked til it-afdelingen, når de identificerer en mistænkelig mail. PhishMe Reporter knappen er et mail-plugin, der installeres som en integreret del af organisationens mail løsning (Outlook, O36, Outlook for Mac, Lotus Notes og Gmail). Når medarbejderen identificerer en mistænkelig mail og trykker på knappen, får de direkte feedback. Hvis den mistænkelige mail er en del af en simuleret kampagne fra PhishMe Simulator, får de besked og hvis det er en reel potentiel phishingmail, kan de med et enkelt klik, rapportere mailen til organisationens incident respons team eller it-sikkerhedsafdelingen, hvorefter mailen forsvinder fra deres indbakke, sikkert og enkelt.

FlexSAC – Sikkerhedsovervågning

Løsningen kan udvides med en service, som kan modtage alle de indrapportere mails og analyserer dem på baggrund af et regelsæt samt en analyse af brugerens reporter historik.

På baggrund af regelsættet, som løbende udvides baseret på adfærd, historik og intelligence giver SecureDevice FlexSAC Service desuden automatiseret feedback til brugeren. Sikre mails, der bliver genkendt i regelsættet, bliver eksempelvis sendt direkte tilbage til brugeren, uden behov for manuel indblanding, hvilket sikrer, at organisationens Incident Response Team kan bruge mindre tid på at undersøge og tilbagesende ufarlige mails og mere tid på at undersøge reelle trusler.

Læs mere på FlexSAC – Sikkerhedsovervågning.

Flere services

easycurity – SIEM as a Service

Læs mere

Managed Security Services

Læs mere

Rådgivning om it-sikkerhed

Læs mere

Security Management

Læs mere

Emergency Response

Læs mere

Sikkerheds Review

Læs mere

Teknisk kompetence

Læs mere

FlexSAC

Læs mere

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!