Emergency Response

Incident Response-team tilbyder organisationer hurtig, on-site hjælp til at håndtere alt fra små malware-infektioner eller datagendannelse til avancerede og vedholdende angreb.

De klarlægger hurtigt omfanget af et angreb og begynder øjeblikkeligt udbedring af problemerne ved hjælp af afprøvede teknikker for at sikre kompromitterede netværk.

De er en del af European Cyber Security Group (ECSG), Europas største uafhængige udbyder af CERT-services, og vores Incident Response-team udgør en autoriseret CERT™.

Når du har en Incident Response Retainer Agreement, reagerer vi straks på eventuelle opdagede sikkerhedsproblemer.

Incident Response-teamet analyserer efterfølgende systemet og netværket samt jeres logfiler og eventuelle malware. Vi giver jer derefter et anbefalet handlingsforløb.

Den tid, det tager at foretage vurderingen, vil variere ud fra den aktuelle hændelse og de tilgængelige oplysninger. I kan blive bedt om at levere fjernadgang, køre detekteringsværktøjer og/eller give fysisk adgang til en eller flere enheder på jeres netværk.

Når truslen om en hændelse er blevet formindsket, skifter vores fokus til at udrydde alle spor af truslen og genoprette de af jeres systemer, der er påvirket.

Vi bestemmer hurtigt omfanget af et angreb og sætter straks ind med dokumenterede teknikker til at isolere og afhjælpe kompromitterede netværk.

  • 24 timers adgang til support.
  • Fuldt integreret servicepakke.
  • Levering af detaljeret rapport samt tidslinje.
  • Hjælp, når I har brug for det, eller fra sag til sag.
  • Kriminalteknisk analyse, når du beder om det.
  • Reverse engineering, når du beder om det.

Flere services

easycurity – Phishing Defence Service

Læs mere

easycurity – SIEM as a Service

Læs mere

Managed Security Services

Læs mere

Rådgivning om it-sikkerhed

Læs mere

Security Management

Læs mere

Sikkerheds Review

Læs mere

Teknisk kompetence

Læs mere

FlexSAC

Læs mere

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!