FlexSAC – Sikkerhedsovervågning

Den digitale trussel vokser, udvikler sig og bliver mere og mere avanceret. Vores kunder har travlt med at drive deres kerneforretning, og de mangler ofte tid og de rette ressourcer til at overvåge alarmer (offenses) og dermed potentielle trusler i deres QRadar SIEM-løsning.

Med SecureDevices FlexSAC tilbyder vi en løbende overvågning og sikkerhedsvurdering af de alarmer, kundens SIEM løsning genererer, således at vores kunder løbende aktivt får besked fra en af vores sikkerhedskonsulenter, når de skal fokusere på en given sikkerhedstrussel. Herved frigives tid til kerneforretningen uden at gå på kompromis med sikkerhedsniveauet.

SecureDevices it-sikkerhedskonsulenter er Nordens mest erfarne IBM QRadar-specialister, og denne kombination gør, at SecureDevice hurtigt kan vurdere og forstå sikkerhedshændelser fra IBM QRadar og herefter give kunden besked om, hvad der skal tages hånd om – enten af kunden selv, eller via en dybere analyse af sikkerhedskonsulenten fra SecureDevice, hvis kunden ønsker dette.

FlexSAC giver lavere faste omkostninger til overvågning og fleksibilitet, når behovet opstår.
Sammenlignet med høje faste priser på klassiske 24/7-overvågningstjenester giver en FlexSAC-aftale mulighed for at sikre en løbende overvågning af kundens alarmer/offenses i deres QRadar SIEM-løsning til en lavere fast omkostning. Når kunden så orienteres om kritiske alarmer fra SecureDevices sikkerhedskonsulenter, kan kunden vælge, om de selv ønsker at udføre den videre analyse, eller om de vil have hjælp af SecureDevices sikkerhedskonsulenter via en klippekortsmodel. Herved betaler man som kunde kun for det reelle behov for overvågning og analyse.

SecureDevice FlexSAC vil som standard bestå af følgende løbende aktiviteter, der kan tilpasses efter kundens behov.

  • Remote gennemgang og vurdering af alarmer/offenses i IBM QRadar.
  • Notifikation ift. gennemgåede offenses og muligheden for reaktion/analyse ved behov.
  • Op/nedgradering af alarmer/offenses.
  • Rapportering og anbefalinger baseret på vores specialistkompetencer og mangeårige erfaring.
  • Adgang til QRadar/it-sikkerhedsspecialister, hvilket mindsker behovet for selv at skulle rekruttere og vedligeholde denne specialkompetence internt.
  • SecureDevice har Danmarks største og mest kompetente QRadar Team med lokale danske specialister og er i 5 år i træk blevet anerkendt som Årets IBM Security Partner.
  • Muligheden for at sikre tidlig detektion af sikkerhedshændelser og hurtig respons, hvilket bl.a. er relevant ift. 72-timers-notifikationskravet i GDPR.
  • Brug jeres tid og interne it-kompetencer på at fokusere på kerneforretningen og den daglige drift.

Reference

Shamballa Jewels opretholder et højt it-sikkerhedsniveau trods en beskeden størrelse. En serviceløsning fra SecureDevice giver den eksklusive smykkevirksomhed adgang til de bedste sikkerhedskomponenter på markedet.

Mikkel Kornerup, direktør, Shamballa Jewels

Flere services

easycurity – Phishing Defence Service

Læs mere

easycurity – SIEM as a Service

Læs mere

Managed Security Services

Læs mere

Rådgivning om it-sikkerhed

Læs mere

Security Management

Læs mere

Emergency Response

Læs mere

Sikkerheds Review

Læs mere

Teknisk kompetence

Læs mere

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!