Managed Security Services

IBM Managed Security Services beskytter din virksomheds netværk og oplysninger aktivt 24/7, og til en brøkdel af omkostningerne ved ‘in-house’-sikkerhed. IBM Security Services har været med til at sætte standarden for ansvarlighed, pålidelighed og beskyttelse i Managed Security Services (MSS) siden 1995.

Disse tjenester er designet til at hjælpe virksomheden med at sikre dens data og sikkerhedssituation, sænke de samlede omkostninger og demonstrere efterlevelse gennem partnerskab med IBM for overvågning og styring af virksomhedens sikkerhedsoperationer, uanset enhedstype eller producent – 24/7/365 eller tilpasset kundens behov.

IBM Managed Security Services leverer den ekspertise, de værktøjer og den infrastruktur, som virksomheden har brug for for at sikre sine oplysninger og aktiver mod internetangreb 24/7/365, ofte til en brøkdel af omkostningerne ved ‘in-house’- sikkerhedsressourcer. Inkluderet i løsningen er adgang til IBM Virtual SOC Portal, et sikkert, web-baseret administrationsværktøj, som giver en enkel brugergrænseflade med et nemt overblik over sikkerhedshændelser i infrastrukturen.

Med Managed Security Services fra IBM Security Services får virksomheden fordel af forbedrede operationelle, finansielle og strategiske effektivitetsgevinster på tværs af virksomheden:

  • De samlede omkostninger sænkes med op til 55% på informationssikkerhed, som så kan omfordeles til andre forretningsmæssige formål.
  • Opnå og opretholde overensstemmelse med virksomhedens forskrifter gennem løbende sikkerhedsrisici, overvågning og dokumenteret sikkerhedspolitik og procedurer.
  • Forhandlerneutral tilgang, der understøtter en bred vifte af udstyrstyper fra mange leverandører, herunder Blue Coat, Check Point, Cisco, IBM, Juniper, McAfee og andre sikkerhedsleverandører.
  • IBM tilbyder Managed Security Services i to porteføljer: Managed Security Services og Cloud Security Services.

Managed Security Services
IBM Managed Security Services giver 24/7/365-overvågning og styring af den sikkerhedsteknologi, som virksomheden har i sit miljø. IBM leverer en fælles ledelseskonsol, som ser på hele sikkerhedsinfrastrukturen, så virksomheden kan mikse og matche efter enhedstype, producent og serviceniveau for at opfylde de individuelle forretningsmæssige behov, give en drastisk reduktion af udgifterne til sikkerhed, forenkle sikkerhedsadministrationen og fremskynde responstiden.

Flere services

easycurity – Phishing Defence Service

Læs mere

easycurity – SIEM as a Service

Læs mere

Rådgivning om it-sikkerhed

Læs mere

Security Management

Læs mere

Emergency Response

Læs mere

Sikkerheds Review

Læs mere

Teknisk kompetence

Læs mere

FlexSAC

Læs mere

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!