Rådgivning om it-sikkerhed

Hos SecureDevice er vores konsulentydelser ikke hyldevarer. Hver løsning og hvert rådgivningsforløb tilpasses i alle faser vores kunders behov. En løsning fra SecureDevice kan omfatte alt lige fra hjælp til udarbejdelse af kravspecifikation, proof of concept, teknisk implementering, vedligehold, support og sikkerhedsovervågning (FlexSAC) af kundens it-sikkerhedsløsning. Vi deltager gerne aktivt i alle projektfaser og tilbyder også at påtage os ansvaret for effektiv projektstyring fra start til slut.

Vi lægger særlig vægt på, at vores medarbejdere har dyb teknisk indsigt og bred erfaring med at implementere vores it-sikkerhedsløsninger i vidt forskellige it-miljøer hos nogle af Skandinaviens mest sikkerhedsfokuserede virksomheder. Vores konsulenter kender de leverede løsninger til mindste detalje. Det er årsagen til, at sammenhængen mellem vores kunders behov og de færdige løsninger er i særklasse.

Høj teknisk kompetence har fra starten været SecureDevices kendemærke, og dette fokus agter vi at fastholde. Målsætningen er, at SecureDevice til enhver tid skal være en stærk, fokuseret og velkonsolideret it-sikkerhedspartner for sine kunder.

  • Sikkerheds-review – teknisk sikkerhedsgennemgang af kundens netværk, endpoints og webapplikation.
  • Penetrationstest af netværk og webapplikationer.
  • Sikkerhedsovervågning – FlexSAC.
  • Vedligehold og optimering af Firewall og IDS/IPS- system.
  • Firewall og VPN – analyse, konfiguration og opsætning.
  • Sikring af Laptops/Desktop – test og gennemgang af sikkerhedsniveauet.
  • Sikkerhedsdesign af netværk.

Sådan kommer du i gang
Hvis jeres virksomhed har brug for rådgivning om effektiv beskyttelse af mobile enheder kan SecureDevice hjælpe med at skabe et hurtigt overblik og udarbejde en stærk sikkerhedspolitik for jeres mobile medarbejdere.

Vores samarbejdsmodel

Vi tilbyder professionel konsulenthjælp i alle projektfaser lige fra prestudy til support. Uanset om vi leverer produkter til løsningen eller ej, tager vi gerne det fulde ansvar for projektstyring og baserer typisk projektforløbet på denne samarbejdsmodel:

Flere services

easycurity – Phishing Defence Service

Læs mere

easycurity – SIEM as a Service

Læs mere

Managed Security Services

Læs mere

Security Management

Læs mere

Emergency Response

Læs mere

Sikkerheds Review

Læs mere

Teknisk kompetence

Læs mere

FlexSAC

Læs mere

Brug for mere viden?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores styrke ligger i en mangeårig erfaring og en bred viden indenfor it-sikkerhed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer eller ønsker til kommende projekter.

Kontakt os

SecureDevice som partner?

It-kriminaliteten er i konstant udvikling, og dine it-sikkerhedsløsninger er derfor sjældent bedre end de folk, der håndterer dem. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser SecureDevice som en del af løsningen, og ikke blot som en leverandør.

Om SecureDevice

Del siden – vælg din platform!